Glad Fonden

LOGO_Fonden_FarveGlad Fonden er en vækstfokuseret virksomhed, der uddanner og ansætter mennesker med og uden handicap til at producere serviceydelser, produkter, kulturoplevelser samt indhold til forskellige medier af en kvalitet, der kan konkurrere på markedsvilkår. Vi eksisterer for at gøre op med mange års misforstået omsorgskultur og i stedet give handicappede ytringsfrihed og mulighed for at bidrage til samfundet i fondens egne såvel som andre virksomheder. Det gør vi ved at identificere hver enkeltes faglige potentiale og give alle mulighed for at udnytte deres talent.

Vi tror på, at mennesker med forskellige forudsætninger er et aktiv, der kan gøre det samfund, vi bor i rigere, gladere og mere inspirerende.

Det hele begyndte den 29. juni 1999, hvor TV-Glad gik i luften som verdens første TV-station for og med udviklingshæmmede. Siden har vi udvidet med andre virksomhedsområder. I dag er vi omkring 275 medarbejdere og 90 elever på fagskolen. Vi har lokalafdelinger i København, Ringsted, Esbjerg, Kolding, Vejen og Aabenraa.

Alle vores virksomheder er baseret på et tæt samarbejde mellem mennesker med og uden handicap. Glad Fonden omfatter følgende virksomheder: Glad Mad, Medier, Design, Teater, Zoo, Erhverv samt Glad Fagskole.

Se mere på gladfonden.dk